Връзки без конфликти и несъгласия не съществуват. При поява на

...
Връзки без конфликти и несъгласия не съществуват. При поява на
Коментари Харесай

Ето 5 неща по време на конфликт, които могат да спасят връзката

Връзки без спорове и несъгласия не съществуват. При поява на конфликтна обстановка е извънредно значимо да контролирате страстите си и да реагирате съответно. Ако не съумявате да го вършиме, когато се скарате с колегата си, с течение на времето връзките ви може да се влошат, даже до степен, водеща към разлъка.
Начинът, по който сътрудниците се държат по време на спор, спор, даже скандал, е от огромно значение за това какъв брой здравословна и продължителна ще е връзката им. Ако се наранявате, в случай че казвате неща, за които след това съжалявате и които не се оправят с опрощение, това ви тласка към бездна, която с времето ви отдалечава от ден на ден един от различен. Как да успявате да се контролирате по време на спор?

Отдръпнете се, не бързайте да казвате всичко, което ви пристигна мислено
За да се предпазите от това да кажете нещо, за което ще съжалявате по-късно, е значимо да се отдръпнете и да не бързате с реакциите. Реагирайте откакто сте премислили нещата и сте се успокоили. Невинаги това е допустимо, несъмнено, само че е значимо да не прибързвате с думите и реакциите. Необмислените реакции могат да ви накарат да кажете нещо, което не мислите или което ще нарани прекалено много колегата ви, а тежките думи не се не помнят елементарно.

Поемете надълбоко въздух и бройте най-малко до 10
Старото, само че златно предписание да поемете въздух и да броите най-малко до 10 важи с цялостна мощ. Ако си наложите да го спазвате при всяка зародила конфликтна обстановка, ще ви е по-лесно да се възпрете от прекомерно прочувствена моментна реакция, за която ще съжалявате след това.

Обръщайте внимание на това по какъв начин се чувствате
Когато усетите, че страстите взимат превес, отдръпнете се и се пробвайте да не давате воля на адреналина. Той е неприятен консултант по време на спор. Може да ви накара да изпаднете в афект, който да ви накара да кажете неща, за които ще съжалявате. Следете страстите си и им обръщайте внимание. Не позволявайте да излезете отвън надзор.

Не се концентрирайте върху една дума или изречение
Много постоянно по време на спор сътрудниците се хващат за някоя дума и я трансформират в основен мотор на спора. Въртят всичко към думата и я употребяват като оръжие против врага. А в действителност тъкмо това не би трябвало да забравяте - че сътрудникът ви не ви е зложелател. Той е вашата половинка, която макар различията обичате и би трябвало да почитате. Не си позволявайте удари под кръста и изкривяване на думите. Тези похвати в любовните войни постоянно са неприятна тактичност.

Не започвайте спор първи
Винаги, когато е допустимо, избягвайте споровете. Не започвайте разногласия и кавги, единствено за спорта или с цел да вземете превъзходство над колегата, да спечелите войната. Спрете да вършиме това, в случай че имате този табиет. Всеки спор може да се реши и по кротичък и спокоен метод. Не забравяйте това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР