Връзката между физическите и психологическите характеристики на дадено лице отдавна

...
Връзката между физическите и психологическите характеристики на дадено лице отдавна
Коментари Харесай

Формата на краката разкрива каква жена сте

Връзката сред физическите и психическите характерности на обещано лице от дълго време е изследвана от психолози. Можем да разберем доста за личността по нейните устни, форма на очите, дължина на пръстите, езика на тялото, метода на хранене и т. н. Оказва се, че формата на краката ненапълно разкрива и каква жена сте. Вижте идващите илюстрации и в случай че вашата форма на бедрата дава отговор на някои от 4-те вида, може да видите и какво се крие зад тях.

Тип А
В тази категория влизат дамите, чиито крайници са мощно доближени един до различен, само че имат дребна разлика в региона на глезена. Обикновено тези дами са деликатни, женствени, само че рядко поемат самодейността и напълно разчитат на мъжете. Макар мъжете да желаят да бъдат герои за плахите и слаби дами, неналичието на самодейност може да ги отегчи бързо.

Тип B
Ако краката ви се допират единствено в региона на глезена, то тогава вие сте жена, която води деен метод на живот. Знаете какво желаете от живота и по какъв начин да го постигнете. Въпреки вашата самостоятелност да ви оказва помощ във връзка с любовта, може да накара представителите на мощния пол да се оттеглен. Позволете на мъжете да се погрижат за вас. Хубаво е, че в връзките постоянно вкарвате детайл на игра, изненади. Едно е несъмнено – вие няма да се превърнете в класическа стопанка.

Тип C
Този вид се характеризира с бедра, които се допират най-вече в горната си част, а по продължение към глезените леко се раздалечават. Ако вашите крайници следват тази линия, то вие сте цялостна с изненади и постоянно ги показвате в точния миг. Нежността и романтиката могат ненадейно да бъдат сменени от палавост и автентичност. С жена като вас мъжете не биха могли да се отегчат. Вие постоянно сте друга, отличаваща се от останалите, умееща да флиртува.

Тип D
И това е една от най-честите форми на краката. В този вид горната част на бедрата, коленете и глезените се допират. Това е класическа версия на жена, която желае да се отдаде на един мъж, а не да се конкурира с него. В леглото тези дами обичат да опитват и чакат сътрудникът им да ги поддържа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР