Вокалистът на Щурците Кирил Маричков разкри интересни факти за песента

...
Вокалистът на Щурците Кирил Маричков разкри интересни факти за песента
Коментари Харесай

Кирил Маричков разкри интересни факти за песента Клетва.

Вокалистът на " Щурците " Кирил Маричков разкри забавни обстоятелства за песента си " Клетва ". Той приказва пред " На кафе " по " Нова телевизия ".

" Написах песента " Клетва " за кино лентата " Вчера ". Там не я извършвам аз, а две момчета от артистите, които знаят да пеят. Аз им я изпях на една касетка тогава, те я научиха и я изпяха тъкмо както я пеех аз. Казах им " Момчета, не трябваше да я пеете като мене, а по ваш метод ". После направихме към този момент наша версия с " Щурците ", само че това стана към този момент много години след кино лентата. Филмът е 1988 година, а с " Щурците " я записахме през 1966 година ", показа той.

" Разбрах, че ще стане шлагер не самия аз. Режисьор на кино лентата беше Иван Андонов. И когато ми даде да напиша музиката за кино лентата " Вчера " аз доста се зарадвах, че там има и ария. Казах си, че е отлично, тъй като съм мощен по песните. Дойде ми от вътрешната страна, доста бързо стана. Когато я изпях на Иван Андонов, той се просълзи и сподели " Кирчо, тази ария ще надживее и двамата ", показа още известният артист.

" Не обичам да се заклевам, тъй като както е споделил Джон Ленън - животът е това, което ти се случва, когато си правиш други проекти. Обичам да си върша дълготрайни проекти, само че съм деликатен в последно време. Моят недостатък е, че си споделям всичко, тъй като не постоянно хората обичат да чуят истината за себе си, а аз някакси много искрено си я споделям и от време на време съм изпадал в неловки положения за това, тъй че в последно време се стремя да не си споделям всичко ", приключи Маричков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР