Вече приключи и трети сезон на Ергенът, но начина по

...
Вече приключи и трети сезон на Ергенът, но начина по
Коментари Харесай

Маги си отмъсти на майката на Алек: Измамиха зрителите

Вече завърши и трети сезон на " Ергенът ", само че метода по който това се случи продължава да вълнува почитателите му. Разбираемо максимален интерес има към двете финалистки Магдалена и Надежда. От свое лице Маги описа по какъв начин вижда всичко атова, което й се случи, съобщи Вихрогон.бг. 

Гледам да се укротявам, само че съм и ядосана, тъй като един човек си разреши да си направи смешка освен с мен, само че и с още 26 девойки и да изгуби времето на всички ни. Особено на мен и на Надежда, тъй като стояхме до дъно. Това нито е смешно, нито занимателно. Аз съм безусловно шокирана и това е напълно съществено, тъй като това, което виждам след последните му изяви това е напълно различен човек. Това е злият брат-близнак на Алек, няма нищо общо с индивида, с който общувах два месеца.

Същото мнение има и за неговата майка, която е показала лицемерие.

Според мен мама Ксения е била осведомена с този сюжет. Според мен родителите му не са били съгласни с присъединяване му. Според мен майка му се уплаши, че сюжетът не върви по този начин, както са го замислили. Затова тя го заплаши с шамарите на татко му. По никакъв метод не усетих мама Ксения да не ме харесва дори в противен случай. След това на синхрон се трансформира в друга жена. Явно и двамата са идентични, по тази причина съм и толкоз ядосана. Не можеш по този начин да си играеш с възприятията на хората.

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР