Вокалистът на "Мюз" Мат Белами се сгоди за манекенката Ел

...
Вокалистът на "Мюз" Мат Белами се сгоди за манекенката Ел
Коментари Харесай

Мат Белами се сгоди


Вокалистът на "Мюз" Мат Белами се сгоди за манекенката Ел Еванс.

Новината за годежа бе обявена от Ел, която издаде в обществените медии, че в действителност Мат е паднал на едно коляно пред нея по-рано този месец, до момента в който двамата са били на странствуване до Фиджи. Към известието бе оповестена и фотография на щастливата двойка, яздеща коне по морския бряг.

"Мислех си да изненадам всички за Коледа, само че не мога да очаквам повече...Щастливи сме да обявим, че сме сгодени! Само няколко дни след рождения ми ден, на най-романтичната отмора в живота ни, мъжът на фантазиите ми ме помоли да се омъжа за него! След сълзите от благополучие, затаеният от потрес мирис и късия миг на обезверение, несъмнено - споделих ДА! Не мога да си показва животите ни разграничени. Но мога да си показва едно бъдеще, цялостно с обич и светлина, семейство и другари, моменти, които да се трансформират в надълбоко ценени мемоари и цялостен един живот блаженство", гласеше изказването на 25-годишната манекенка, която е с 12 години по-млада от половинката си.

БГНЕС напомня, че преди този момент Мат беше благоприятен за известната актриса Кейт Хъдсън, от която има и 6-годишен наследник Бингам. До женитба обаче по този начин и не се стигна, защото двамата се разделиха през 2014 година - единствено четири години след началото на връзката си. С Ела той стартира да се среща през 2015 година около общи познати. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР