Водни премеждия измъчиха петте двойки в романтичното риалити Един за

...
Водни премеждия измъчиха петте двойки в романтичното риалити Един за
Коментари Харесай

Двойка в Един за друг отнесе сериозен хейт от зрителите

Водни инциденти изтезаха петте двойки в сантименталното риалити " Един за различен " в събота вечер. Светльо и Сиси не понесоха напрежението и се скараха брутално в ефир, което докара до куп неодобрителни мнения от фенове на предаването.

Съботното предизвикателство изпита сръчността, координацията и работата в екип на всяка една от петте двойки в надпреварата. Участниците трябваше да построят сал във формата на сърце, след което да съберат частите от пъзел, който да наредят допустимо най-бързо. 

Мъжкарят Светльо обаче не пожела да слуша жена си по време на играта и това им коства по какъв начин се показаха. Времето от 26 минути и 25 секунди ги сложи на 4-то, предпоследно място, което не им докара никакви пари в бюджета.

" За следващ път потвърждава, че не може да ме слуша. Аз също имам мнение. Щом играем дружно е редно да играем дружно ", откровеничи Сияна пред камерите.

Двойката даже се хвана на бас за това по какъв начин са се показали. Сиси бе уверена, че ще са в дъното на класацията и с това съмнение си завоюва Светльо да я слуша за 48 часа.

Ако тя бе изгубила баса, трябваше да скочи с бънджи по избор на половинката си.

В интернет пространството се изсипа сериозен хейт към тази двойка и неналичието им на връзка като множеството почитатели на предаването допускат, че те ще са идната изхвърчала двойка.

" Маските на сметкаджиите падат към този момент, за пари ще се избият, хахаха. Сияна в живота му прости изневерите, само че в играта за пари ще го изяде. Не бил я забелязвал на сала. Тъпа ли си, той в живота не те вижда, взела да се зъби за шоуто ", написа един от феновете във фейсбук.

" Пропукаха се... сприхави са и двамата и пренавити. Ще си вървят към този момент ", твърдеше различен коментар.

След рисковото тестване с бънджи, брокерът Светослав и неговата половинка Сияна, както и фамилията на София и Тихомир трябваше интензивно да се борят за призово класиране, с цел да не се приближат още повече до елиминациите, написа " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР