Водещият на късното комедийно шоу на bTV Николаос Цитиридис се

...
Водещият на късното комедийно шоу на bTV Николаос Цитиридис се
Коментари Харесай

Цитиридис се подигра на Путин

Водещият на късното комедийно шоу на bTV Николаос Цитиридис се подигра на съветския президент Владимир Путин поради подправения клип, който Кремъл излъчи пред целия свят.

Водещият инсталира и себе си на " срещата " на Путин със стюардеси, която Кремъл показа за същинска, само че се оказа монтаж, с цел да показа пред страната, че водачът им не се крие в бункера си.

" Тва нема по какъв начин да е фалшив видео ", написа Николаос към комичния клип, в който играе сервитьор на формалната среща.

Ръката на съветския президент минава през микрофон, присъстващите гледат над главата му, а в чайника пред него не се отразяват никакви хора, до момента в който в отраженията на останалите чайници на масата се виждат стюардесите.

Срещата на Владимир Путин със стюардеси и жени-пилоти от летателния състав на съветски самолетни компании се оказа инсталирана. Според формалната информация от Русия, президентът на страната се е срещнал с дамите, с цел да пие чай с тях и да ги успокои по отношение на ситуацията със възбраната за полети, а също по този начин и да каже някои свои мисли за войната, която поведе против Украйна.

Оказва се обаче, че видеото е инсталирано и Путин не е участвал в помещението, в което са събрани дамите, а обликът му е наставен по-късно, означи вестник СЕГА.

За да потвърдят това видеоразработчици направиха клип с акценти от " срещата " на съветския президент, като демонстрираха някои пропуснати елементи от монтажистите, които сочат, че видеото е модифицирано.

⚡️Zelensky is already laughing at Putin

Vladimir Putin for the first time in a long time got out of the bunker and went to the people. At least, Kremlin pool wanted to convince us of this. But, as they say, Stirlitz has never been so close to failure...
— NEXTA (@nexta_tv)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР