ВМРО води разговори с няколко политически формации“ от патриотичния сектор

...
ВМРО води разговори с няколко политически формации“ от патриотичния сектор
Коментари Харесай

ВМРО води разговори за коалиция с Валери Симеонов и Петър Москов

ВМРО води диалози с „ няколко политически обединения “ от патриотичния бранш за взаимно явяване на предварителните избори, разгласи водачът на партията Красимир Каракачанов.
По думите му формалните диалози ще стартират от понеделник на равнище управления.
 Каракачанов: Трябва да се загърби персоналният нарцисизъм - няма по какъв начин да има болшинство Каракачанов: Трябва да се загърби персоналният нарцисизъм - няма по какъв начин да има болшинство
Никой не е подготвен за сформиране на държавно управление, би трябвало да се загърби персоналният нарцисизъм. Това сподели пред публицисти министърът на защитата...
Без да конкретизира с кого ще се водят диалозите Каракачанов добави:
" Валери Симеонов - с него контактите не са прекъсвани в никакъв случай и връзките са непокътнати, макар че се явявахме друго на изборите. Но с Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година, а и не виждам смисъл. Човекът, който е главната причина за торпилиране на обединението " Обединени патриоти ", той безусловно на втория месец стартира да плюе сътрудника си Симеонов. Няма смисъл да се повтаря едно и също ".
Партия Вътрешна македонска революционна организация не е поддържала контакти с „ Воля “ на Веселин Марешки. Разговорите с водача на партия КОД Петър Москов са били „ естествени и тогава, и в този момент “, означи Каракачанов, представен от " Нова ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР