Москва ще отговори судари по британски цели, ако британски оръжия

...
Москва ще отговори судари по британски цели, ако британски оръжия
Коментари Харесай

Москва заплаши, че ще удари британски цели ако ВСУ атакуват обекти в Русия с британски оръжия

Москва ще отговори судари по английски цели, в случай че английски оръжия бъдат употребявани от Украйна за удари на съветска територия, сподели говорителката на съветското външно министерствоМария Захарова, представена от Ройтерс и Дарик.

Британски цели „ на територията на Украйна и оттатък границите ѝ “ могат да бъдат ударени при подобен сюжет, сподели Захарова.

Тя повтори предизвестието на Москва, което беше издадено по-рано този месец, откакто английският външен министърДейвид Камерънзаяви, че Украйна има право да употребява английските оръжия за удари по цели в Русия.

Мария Захарова твърди, че Москва не построява военни съюзи или блокове, в това число с Китай.

По въпроса за възможносттаУкрайна и Молдовада се причислят към Европейския съюз тя съобщи, че това би означавало по-нататъшно разширение на НАТО на изток.

Захарова също по този начин упрекна Съединени американски щати, че изнудвали Грузия във връзка със закона за „ задграничните сътрудници ", признат от Народното събрание на страната този месец.

Съединени американски щати заплашиха да понижат помощта заГрузияи да наложат наказания на длъжностни лица поради направения по съветски модел законопроект, който провокира огромни митинги в Грузия.

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън съобщи през вчерашния ден, че законът е„ като от наръчника на Москва " и че Вашингтон е доста угрижен и обмисля да предприеме дейности.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР