Полша обяви засилване на сигурността на летището, откъдето се доставя

...
Полша обяви засилване на сигурността на летището, откъдето се доставя
Коментари Харесай

Полша обяви засилване на сигурността на летището, откъдето се доставя оръжие за Украйна

Полша разгласи усилване на сигурността на летището, откъдето се доставя оръжие за Украйна. Полските управляващи ускоряват сигурността на летище Жешов-Ясионки, покрай границата с Украйна, през което минават доставките на западна военна помощ за Киев. Това заяви шефът на Министерството на вътрешните работи на републиката Томаш Симоняк.

Министърът удостовери в изявление за Bloomberg, че Варшава подхваща такива ограничения, без да посочи какви съответни дейности за усилване на сигурността на летището се разискват. Siemoniak акцентира, че сега избрана непозната страна „ организира враждебни и във военно отношение кинетични дейности на полска територия “.

Според организацията 90% от всички оръжейни доставки за Украйна минават през летище Жешов

Полша разгласи усилване на сигурността на летището, откъдето се доставя оръжие за Украйна 23.05.24 16:42 Путин позволи потреблението на американска благосъстоятелност за компенсиране на вреди от Вашингтон 23.05.24 16:22 Кралят на Бахрейн в Москва: Пред Русия се отварят вратите на Персийския залив 23.05.24 16:21 Маги Халваджиян стартира фотосите на хорър сериал по Българска национална телевизия 23.05.24 15:39 Европейска комисия прикани България и още няколко страни да съблюдават отговорностите си във връзка с енергийноефективните здания 23.05.24 15:38

Източник: Bloomberg/Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР