Хърватският вратар Динко Хоркаш, който наскоро разтрогна договора си с

...
Хърватският вратар Динко Хоркаш, който наскоро разтрогна договора си с
Коментари Харесай

Доскорошният вратар на Локомотив отива в Ла Лига

Хърватският вратар Динко Хоркаш, който неотдавна разтрогна контракта си с Локомотив (Пловдив), към този момент си е намерил нов тим. При това в едно от топ шампионатите в Европа - испанската Ла Лига.

Няколко разнообразни медии, следящи от близко протичащото се в елитния Лас Палмас, сочат Хоркаш като ново попълнение на клуба от Канарските острови. Най-добрият пазач в българското състезание за 2023 година към този момент е на територията на острова и се чака да подпише с клуба, откакто премине медицински прегледи.

Бившият тим на Спас Делев резервира мястото си в испанския хайлайф и за идващия сезон, откакто кръг преди края е на петнадесета позиция в класирането и на шест точки от зоната на изпадащите.

25-годишният Хоркаш си потегли от " Лаута " предварително, откакто бе с изтичащ контракт и не играеше след зимната пауза. Очаква се да подпише с испанците за 4 сезона.

Бившият футболист на Динамо (Загреб) записа общо 52 мача за " смърфовете ", а в 20 от тях резервира мрежата си суха.

В кариерата си той е играл още за хърватските Вараждин и Посуше, както и за босненския Зрински Мостар. Има и няколко мача за младежкия народен тим на родината си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР