Съд в Русия разпореди висш генерал да бъде държан в

...
Съд в Русия разпореди висш генерал да бъде държан в
Коментари Харесай

Русия арестува четвърти високопоставен служител на отбраната

Съд в Русия разпореди върховен военачалник да бъде държан в прелиминарен арест по обвинявания в корупция, до момента в който президентът Владимир Путин раздрусва екипа си по сигурността.

Вадим Шамарин, шеф на информационния отдел на съветския общоприет щаб, е изправен пред до 15 години затвор за хипотетично приемане на рушвет в „ изключително огромни размери “, сподели съдът в четвъртък.

Шамарин е четвъртата високопоставена фигура на защитата, задържана през последния месец, повече от две години откакто Путин подреди пълномащабно навлизане в Украйна.

Дмитрий Песков, представител на Путин, сподели в четвъртък пред кореспонденти, че „ битката с корупцията [ ...] не е акция, това е работа, която постоянно продължава “.

Песков отхвърли да има репресии в министерството и сподели, че битката с корупцията „ ще продължи във всяка организация – било то във федералната или на общинско равнище ”.

Въпреки че от този момент Русия постепенно взе превъзходство против превъзходните сили на Украйна с великолепен личен състав и оръжи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР