Vivacom предлага най-новите смарт часовници на Huawei. Потребителите могат да

...
Vivacom предлага най-новите смарт часовници на Huawei. Потребителите могат да
Коментари Харесай

Vivacom предлага новите смарт часовници на Huawei в комплект с безжични слушалки

Vivacom предлага най-новите смарт часовници на Huawei. Потребителите могат да се снабдят с Huawei 4 Pro Space Edition в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 5i на цена от 32.98 лева на месец за 36 месеца при подписване на 24-месечен контракт с проект Unlimited 100. Huawei watch GT 4 41mm идва в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds SE 2 на цена от 16.98 лева на месец за 24 месеца при подписване на 24-месечен контракт с проект Unlimited 100. Предложенията са годни в цялата комерсиална мрежа на телекома.

Смарт часовникът Huawei 4 Pro Space Edition разполага със сферично сапфирено стъкло, което придава чувство за жанр и грациозност, а също и DLC покритие на корпуса и каишката, което го прави още по-здрав и резистентен на надраскване. Huawei 4 Pro Space Edition се отличава с червен цвят на корпуса, като дизайнът му е въодушевен от формата на ракетните мотори. Моделът е съчетаем с IOS и Android и е с батерия, която устоя до 5 дни при типична приложимост и до 21 дни в режим Ultra-long Battery Life. В него са интегрирани системата Huawei TruSeen™ 5.5+, която мери сърдечния темп и сатурацията по време на подготовка, и приложението Health Glance 2.0, което наблюдава здравословното положение, както и здравните индикатори. Смарт часовникът е водоустойчив, като разрешава до 30 метра гмуркане, и разполага с eSim технология, посредством която се организират диалози по-лесно и комфортно.

Смарт часовникът Huawei watch GT 4 41mm е с обновен дизайн, който дава на потребителите опция както да персонализират своя циферблат, по този начин и да избират от над 25 000 подготвени циферблата. Смарт устройството е в нов зелен цвят, а силиконовите каишки го вършат комфортен както за всекидневно прилагане, по този начин и при спортуване. Отличителни за смарт часовника са функционалността Activity Rings, с която се наблюдават ежедневните фитнес интензивности, както и напълно новото приложение Stay Fit, което употребява данни в действително време и дава рекомендации за дневния банкет на калории. Устройството разполага и със системата Huawei TruSeen™ 5.5+, която дава информация за сърдечната периодичност, равнищата на стрес и съня. Всичко това прави смарт часовника подобаващ за хора, които се грижат за здравословното си положение и водят деен метод на живот.

Безжичните слушалки Huawei FreeBuds 5i са със страховит Hi-Res тон, грациозен дизайн и мощна батерия, която може да обезпечи до 28 часа възпроизвеждане на музика. Съвместими са с Android и IOS и могат да бъдат свързани по едно и също време към две устройства. Те са извънредно лесни и комфортни за приложимост – подлежат на персонализиран надзор с жестове, а с двукратно допиране могат да се вършат фотоси от разстояние. Huawei FreeBuds 5i се отличават с технология за интензивно шумоизолиране, достигаща до 42 децибела, с която подсигуряват едно в действителност висококачествено музикално преживяване.

Безжичните слушалки Huawei FreeBuds SE 2 са леки, стилни и компактни. Те са извънредно здрави и лесни за приложимост – стартирането на музиката, пропускането на песните и отговарянето на повиквания става единствено с няколко докосвания, а документът за резистентност на прахуляк и пръски IP54 подсигурява тяхната устойчивост по време на тренировки и навън.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР