Зеленски през 2019: През следващите пет години ще направя всичко,

...
Зеленски през 2019: През следващите пет години ще направя всичко,
Коментари Харесай

Зеленски през 2019: През следващите пет години ще направя всичко, за да не плачат украинците

Зеленски през 2019: През идващите пет години ще направя всичко, с цел да не плачат украинците.
С тези думи преди 5 години приключи встъпителната си тирада новоизбраният президент на Украйна Владимир Зеленски, който встъпи в служба на 20 май 2019 година
Едно от основните послания на президента беше, че страната не може да бъде разграничена на „ верни “ и „ неверни “ украинци. „ Всички сме украинци: няма по-големи или по-малки, верни или неверни “, сподели Зеленски. В този дух той сподели и няколко думи на съветски, като напомни, че този език се употребява и от бойци от украинските въоръжени сили.
Ключовата част от речта са обещанията за преустановяване на войната в Донбас.
„ Нашата съществена задача е преустановяване на огъня в Донбас. Често са ме питали: какво сте подготвени да извършите в името на примирието? Мога да ви уверя, че с цел да не умират нашите герои, аз съм подготвен на всичко и несъмнено не се опасявам да вземам сложни решения, подготвен съм да изгубя известността си, рейтингите си и в случай че се наложи, Готов съм да изгубя позицията си без съмнение, с цел да може да пристигна мир, без да губим нашите територии “, сподели Зеленски.
„ Не ние започнахме тази война, само че ние би трябвало да прекратим тази война и сме подготвени за разговор “, сподели президентът.
Той също по този начин прикани задграничните украинци да се върнат в Украйна.
„ Имаме потребност от вас “, сподели Зеленски.
„ Ние ще изградим страна с други благоприятни условия. Където всички са равни пред закона, където има почтени и транспарантни правила на играта. „ Един за всички “, даде обещание тогава новият президент.
Изминаха пет години от неговото ръководство. Във връзка с това преди няколко месеца (когато стана ясно, че президентските избори няма да се проведат навреме) стартира да се приказва по тематиката - ще бъде ли президентът законен след приключването на 5-годишния интервал?
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР