Американските бизнес групи предупреждават, че всяка репресия срещу имиграцията би

...
Американските бизнес групи предупреждават, че всяка репресия срещу имиграцията би
Коментари Харесай

Компаниите предупреждават срещу съкращения на имиграцията, тъй като Доналд Тръмп планира репресии

Американските бизнес групи предизвестяват, че всяка принуда против имиграцията би лимитирала способността им да работят на тесния пазар на труда, като показват допустимо напрежение с администрацията на Тръмп за втори мандат.

Имиграцията се очерта като възпламенителна точка на тазгодишните президентски избори, като Доналд Тръмп даде обещание строги ограничавания за незаконните имигранти, които съгласно него „ тровят кръвта “ на страната, дружно с всеобщите депортации. В същото време някои демократи приканват президента Джо Байдън да направи повече, с цел да спре рекордните потоци от търсещи леговище, пресичащи южната граница.

„ Имиграцията е един от тези въпроси, за които всички обичат да приказват, само че никой желае да реши “, сподели Браян Търмейл, вицепрезидент по публичните въпроси и работната мощ в Асоциираните генерални реализатори на Америка.

Лобисти в промишлеността споделят, че стопанската система на Съединени американски щати остава подвластна от служащи от чужбина и че съществуващият дефицит ще се утежни от огранич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР