Световният лидер в аудиотехника Q Acoustics представи новата си серия

...
Световният лидер в аудиотехника Q Acoustics представи новата си серия
Коментари Харесай

Q Acoustics представи новите си високоговорители на High End изложението в Мюнхен

Световният водач в аудиотехника Q Acoustics показа новата си серия високоговорители на провелото се от 9 до 12 май High End ревю в Мюнхен. В тазгодишното издание на най-големия европейски конгрес за аудио технологии от висок клас се включиха стотици изложители от повече от 40 разнообразни страни, представяйки последните нововъведения и артикули в този динамичен бранш. Новата линия на Q Acoustics е наречена 3000 потомство “c ” и надгражда миналата – 3000i, която все още е най-популярната серия високоговорители на компанията.

Новата гама продължава обичайните за продуктите на Q Acoustics висока продуктивност и открояващ се дизайн, само че се предлага на още по-достъпна цена. Тя се характеризира с така наречен C3 Continuous Curved Cone™ (непрекъснат объл конусовиден) дизайн, показан за първи път в неведнъж награждаваната серия 5000 на сдружението.

По отношение на звука, Q Acoustics 3000c надграждат присъщото за предходните артикули на компанията високо качество с бърз междинен диапазон, следена, само че мощна динамичност на басите, нюансирани и детайлни високи честоти, дружно с изключителна звукова сцена, каквато не е била налична до момента в артикули на това равнище.

Семейството 3000c се състои от bookshelf високоговорителя 3010c, standmount модела 3020c, един по-голям standmount високоговорител 3030c, подовия (т.нар. floorstander) високоговорител 3050c, както и централния 3090c, който приключва линията за озвучаване на домашно кино.

На външен тип новопредставената серия се отличава с изчистена съвременна визия, обогатена от сатенени железни облицовки на драйверите. Добавянето на нови покрития от по-светла и по-тъмна дървесина – Pin Oak и Claro Walnut, дружно с класическите Satin White и Satin Black, които за първи път се появиха в серията 5000, в допълнение акцентира актуалния темперамент на дизайна на това ново семейство високоговорители.

Интeрвю с Алекс Монроу, бранд управител на Armour Home – компанията майка на Q Acoustics за новите артикули можете да видите тук:
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР