Шофьорите биха могли да спестят стотици от премиите за автомобилна

...
Шофьорите биха могли да спестят стотици от премиите за автомобилна
Коментари Харесай

Шофьорите биха могли да спестят до £600 от премии за автомобилна застраховка, ако зададат три въпроса

Шофьорите биха могли да спестят стотици от наградите за автомобилна застраховка, в случай че отговорят с „ да “ на тези три въпроса.

Цената на наградите за автомобилни застраховки скочи внезапно през последната година и водачите в цялата страна би трябвало да отделят стотици повече за наградите си от последното им възобновяване. Според уеб страницата за съпоставяне на цените Money Expert, над 50% от възрастните в Обединеното кралство виждат нарастване на наградите си с до £100 по отношение на миналата година. Въпреки това Money Experts споделя, че има способи, по които можете да намалите разноските.

Лиз Хънтър, шеф в Money Expert, сподели, че водачите би трябвало да си зададат три въпроса и те са: „ Смятам ли се за безвреден и убеден водач? “, „ Добре ли съм, че данните ми се събират? “ и „ Рядко ли карам през нощта? “. Ако отговорът на тези три въпроса е „ да “, тогава Лиз сподели, че би трябвало да помислите за черна кутия. Колата с черна кутия е малко GPS устройство за следене, конфигурирано в колата ви, което може да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР