Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов отрече напълно твърденията

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов отрече напълно твърденията
Коментари Харесай

Емил Костадинов: Крушарски лъже! Не съм го агитирал да иска пари от държавата

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов отхвърли изцяло изказванията на притежателя на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, че го е убеждавал да изиска помощ от страната предвид на прекъсването на шампионата към днешна дата.

" Много изумен останах от думите на Христо Крушарски по мой адрес. Аз почитам всички президенти, който дават парите си за футбол, само че това е чиста неистина. В нашия диалог бяха наранени напълно други тематики и в никакъв случай не е намесвана страната. Само вманиачен може да намеси футбола и страната в този миг. Разговорът ни беше само и единствено по какъв начин с общи старания да забележим какво да вършим с футбола. Дълбоко отчаян останах от тези думи. Такъв диалог не е имало изобщо. Аз не съм пропагандирал Христо Крушарски да желае пари от страната. Явно е приказвал с различен човек по тая тематика. ", разяснява Костадинов пред Sportal TV.

Отговорникът за националните тимове също по този начин разяснява и възможното развиване на родния шампионат през идните месеци:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР