Сирeна за въздушна тревога прекъсна съвместната пресконференция на украинския президент

...
Сирeна за въздушна тревога прекъсна съвместната пресконференция на украинския президент
Коментари Харесай

Въздушна тревога прекъсна пресконференцията на Зеленски и Мецола

Сирeна за въздушна паника прекъсна взаимната конференция на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога и председателката на Европейския парламент Роберта Мецола  Роберта Мецола Роберта Мецола е роден на 18 януари 1979 година, в Сейнт Джулианс, Малта. Тя е третата жена в Киев, съобщи Укринформ, представени от БТВ. 

Докато звучеше сирената Зеленски попита Мецола по какъв начин се усеща, а тя отговори, че е разтревожена.

" И на този 9 май. Това е тяхното (на Русия) същинско отношение към битката против нацизма. Това е тяхната действителност ", разяснява Зеленски.

След това конференцията, която се организираше в двора на президентството, беше завършена. Председателката на Европейския парламент Роберта Мецола  Роберта Мецола Роберта Мецола е роден на 18 януари 1979 година, в Сейнт Джулианс, Малта. Тя е третата жена дойде на изненадващо посещаване в Украйна по-рано през днешния ден.

Вчера президентът на Украйна Володимир Зеленски сравни актуалната опозиция на страната му против съветската инвазия с украинските старания за победа над нацистка Германия по мотив годишнината от края на Втората международна война в Европа, съобщи ДПА.

" Преди 80години милиони украинци се сражаваха, с цел да бъде надвит нацизмът вечно ", съобщи президентът във видеообръщение, записано по време на днешното му посещаване в село Ягодно, в северноукраинската Черниговска област, отбелязва ДПА, като добави, че на това място е осъществено хипотетично военно закононарушение от страна на съветските сили през 2022 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР