Традиционни български хора се извиха пред сцената на централния площад

...
Традиционни български хора се извиха пред сцената на централния площад
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Нуждаем се от стабилно правителство с министри, които да носят отговорност

Традиционни български хора се извиха пред сцената на централния площад във Велинград. Поводът бе показване на листата с претенденти за народни представители и европарламент на ГЕРБ-СДС от област Пазарджик. Домакинът на събитието доктор Костадин Коев, кмет на община Велинград, приветства претендентите и пристигналите да ги поддържат членове и симпатизанти от цялата област. Сред присъстващите не липсваха и публични лица. Там бяха представители на локалната власт във Велинград и влинградско, както и доста други.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева направя изказване, в което за следващ път увери присъстващите за какво коалиция ГЕРБ-СДС е единственият верен избор на вота на 9 юни.

" Няма да допуснем повече опити, които до в този момент доведоха страната само до застой ", посочи тя. Захариева акцентира и значимостта на локалната власт в последните години на безпорядък. Тя напомни, че там където е имало добра локална власт, там са се случвали и положителни за хората неща. И продължи: “Ако не беше ГЕРБ-СДС нямаше да има и един лев заложен за инфраструктура. Обещавам, че ще продължим да се борим и да пазиме всяко едно обитаемо място, община, град, село, всяка една улица, с цел да получава допустимо най-вече средства от националния бюджет. "

Екатерина Захариева направи за следващ път и недвусмислена поръчка за предстоящ триумф на ГЕРБ-СДС, както и очерта визията си за обстановката след изборите. “След 9 юни ГЕРБ-СДС ще бъде първа политическа мощ. Няма социолози, които да не дават преднина на ГЕРБ-СДС с най-малко 10%. Ще поемем отговорност и съставим политически кабинет. Аз персонално не виждам по-подготвен човек за министър председател от нашия водач господин Борисов. Нуждаем се от устойчиво държавно управление с министри, които да носят отговорност. "

Както е известно на идните избори на 9 юни се гласоподава за два избора - за Национален парламент и за Европейски парламент. На събитието участва и евродепутатът, родом от област Пазарджик - Андрей Новаков. Новаков приветства присъстващите и даде високата си оценка за свършеното от ГЕРБ-СДС в годините, които управляваха, както и високата си оценка за претендентите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС. Новаков поздрави кмета на Велинград за всичко, което е съумял да направи за общината и за това, че през днешния ден се гордеем с Велинград - СПА столицата на Балканите. Андрей Новаков си сложи високи цели и сподели, че за него ще бъде чест да се бори, за това Велинград да стане и СПА столицата на Европа!

Изборите са на 9 юни, а номерът на ГЕРБ-СДС в бюлетината, както на Националните избори, по този начин и на Евроизборите е еднакъв - номер 22.

За СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ В СИГУРНА ЕВРОПА!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР