13-годишна ученичка роди дете по време на училищна екскурзия в

...
13-годишна ученичка роди дете по време на училищна екскурзия в
Коментари Харесай

13-годишно момиче роди бебе на училищна екскурзия

13-годишна ученичка роди дете по време на учебна екскурзия в Полша. Младата майка и новороденото са закарани в разнообразни лечебни заведения, оповестяват от полицията в Освиенцим, представени от локалните медии и организация PAP.

Групата възпитаници била настанена в почивна станция в град Затор край Краков.

13-годишното момиче се почувствало зле и отишло до тоалетната на стаята, в която било настанено, и там родило единствено детето си. Новороденото е огласило центъра за отдих с рева си на 15 май.

 Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 2 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 2 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

По-рано същия ден учениците се забавлявали в непосредствен увеселителен парк, показва полското издание Fakt.

Учители и деца се притекли към стаята на девойката след пронизителния вик.

Учителите на момичето се свързали със незабавна помощ и с полицията. Новороденото бебе било момченце. Младата майка се възвръща в родилното поделение на болничното заведение в Освиенцим, положението ѝ е устойчиво.

Бебето обаче е трябвало да бъде откарано в университетската болница в Краков заради здравословни затруднения. По неофициална информация положението му е тежко.

Полицията е съобщила за случилото се на 17 май.

Възможно е момченцето да е недоносено бебе. Вероятно по тази причина никой от ръководителите на екскурзията не е забелязал, че момичето е бременно, разяснява Fakt.

Прокуратурата проверява незнайно лице за сексуален акт с лице под 15-годишна възраст. Ако причинителят е пълновръстен, съгласно полското законодателство той ще бъде изправен пред присъда сред две и дванадесет години.

При тази обстановка няма значение дали момичето е било жертва на обезчестяване или половото съприкосновение е било по взаимно единодушие. И в двата случая 13-годишното дете е жертва на закононарушение.

Ако бащата на детето не е навършил пълноправие, казусът ще бъде прегледан от фамилен съд.

Според формалната статистика през 2022 година в Полша са регистрирани 306 155 раждания. При 171 от тях майките са били на 15 години или по-малки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР