Кметът на Дупница Първан Дангов окачи на пилона пред Общината

...
Кметът на Дупница Първан Дангов окачи на пилона пред Общината
Коментари Харесай

Кметът на Дупница окачи руското знаме пред общината, кандидат-депутат го хвърли в боклука

Кметът на Дупница Първан Дангов окачи на пилона пред Общината съветското знаме, паралелно до българското и това на Европейския съюз . Самият Дангов разяснява пред Българска телеграфна агенция, че е получил позвъняване от ДАНС, знамето да бъде свалено.



Флагът обаче на два пъти свалил Николай Табаков , общински консултант от " Демократична България " и претендент за народен представител в идните избори. Вторият път го изхвърлил и в близка кофа за боклук , тъй като след първото събаряне, знамето още веднъж било качено на пилона, съобщи кореспондентът на организацията Елица Иванова.
 
 знаме Дупница Българска телеграфна агенция

Не виждам нищо неприятно в това, съветското знаме да бъде пред Общината в днешния ден ", сподели за Дангов и добави, че ние не сме прекратили връзките си с Руската федерация. " Що се отнася до кофата, ще сезирам съответните органи ", добави кметът на Дупница.

Действах под афект, плодащът е озвучен със " Ставай страна огромная " , а на пилона пред Общината се вее съветското знаме, сподели самият Табаков, който призна, че на два пъти е свалил през днешния ден флага от пилона пред общинската постройка.

На мястото е пристигнала и полиция, описаха очевидци. От полицията в Кюстендил допълват, че има подаден сигнал, по който се работи, а за случая е известена прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР