Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) започва безплатна финансова

...
Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) започва безплатна финансова
Коментари Харесай

Висшето училище по застраховане започва безплатна финансова академия за ученици

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) стартира безвъзмездна финансова академия за възпитаници сред десети и 12-и клас. Образователните уроци ще са в постройката на университета, стартират на 22 февруари и ще продължат до края на април, заяви пресцентърът на висшето учебно заведение.

Целта на самодейността е да се даде опция на учениците да се срещнат още в гимназиален стадий с значими тематики от финансовата сфера и по този метод да бъдат по-добре осведомени, като по едно и също време с това да преценяват овреме дали желаят да се развиват в тази сфера.

Всяко едно занимание в границите на безплатната академия ще преглежда избрана тематика, обвързана с персоналните финанси, с банките, с вложенията по време на рецесия, с криптовалутата, банковите заеми и кредитните карти, както ще има и още потребни и забавни проблеми. Лектори в границите на академията ще бъдат преподаватели във ВУЗФ и съумели експерти, които са се наложили във финансовата сфера.

След първия урок на 22 февруари, академията ще продължи със занятия на 1 и 8 март, на 29 март, както и на 12 и 19 април. Всеки, който желае да участва, може да се записва на [email protected].

ВУЗФ e първият български университет, профилиран в региона на бизнеса, финансите, застраховането, мениджмънта, маркетинга и предприемачеството. През 2014 година получава институционална акредитация с най-висока оценка от частните университети - 9,04. Той е един от първите частни университети у нас с английска акредитация от BRITISH ACCREDITATION COUNCIL, като през 2017 година получава влиятелното интернационално самопризнание за повторно. ВУЗФ е и в топ 5 на най-хубавите университети с профил " Икономика " в България, съгласно последното издание на Рейтинговата система на висшите учебни заведения на МОН.

ВУЗФ предлага на студентите си опция да се запишат в 15 бакалавърски и в над 25 магистърски стратегии в областта на застраховането, финансите, мениджмънта, корпоративното ръководство и публицистиката. Висшето учебно заведение разполага с съвременна образователна база и работи с огромни компании и сътрудници, където студентите могат да стажуват.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР