Виктор се завръща от света на мъртвите, а шокиращото самопризнание

...
Виктор се завръща от света на мъртвите, а шокиращото самопризнание
Коментари Харесай

Вик се завръща от отвъдното в новия епизод на „Килерът“

Виктор се завръща от света на мъртвите, а шокиращото признание на Мартин води до непредвидени реакции в компанията. Кой съумява да надхитри гибелта и кой ще бъде отстранен от компанията? Не пропускайте новия епизод на “, първо във .
 Мартин NOVA
Мартин взема решение да разкрие истината за своята свръхестествена мощ, добита след прекрачването на прага на „ Килерът “. Милото отношение на Деница към Зара, смелостта на Калоян, отзивчивостта на Боян – каква е повода и кой стои зад необикновените обстановки? До какво ще докара самопризнанието на Марти, следва да разберете първо във.

След измяната на най-близкия си другар, Зара и Николета са откровено разочаровани и смутени. Лъжите водят до спор в групата и двете са единомислещи в решението си да отлъчат Мартин от компанията. В кулминационната точка на спора внезапно от отвъдното се появява Виктор.
 Виктор NOVA-->
Какво ще се случи с Мартин след съдбоносното признание? Кой е виновен за завръщането на Виктор? Отговорите на тези въпроси, ще откриете в новия епизод на, първо във.

За още вести към, следете на сериала. Не пропускайте нов епизод на сериала всеки вторник и петък във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР