Видеото вече се върти в национален ефир. В него фолкфурията

...
Видеото вече се върти в национален ефир. В него фолкфурията
Коментари Харесай

Емануела е поредната изкусителка, която пръска страст на кристали в нов клип


Видеото към този момент се върти в народен ефир. В него фолкфурията играе ролята на чернокосата изкусителка, която стопира играта на карти на група другари на плажа като разкрива съвършени форми по бански. Нейна театрална партньорка е риалити звездата от сериала „ София Ден и нощ “ Калина Кузманова. Стилистиката на рекламата продължава лятната идея на марката, наблягаща на горещия сезон, пристрастеностите на кристали и радостното въодушевление. Акцентът е положителното прекарване измежду другари, непринудените взаимоотношения и обстановки, които всеки е преживявал. В последна сметка в „ сезона на дините “ никой не остава „ валат “. По мнение на екипа двете изкусителки са влезнали доста бързо в професионалните си функции, което не е учудващо като се има поради театралния им опит, а и са привикнали да са в центъра на мъжкото внимание.

Емануела е следващата звезда включена в връзката на Мастика „ Пещера “. През годините в тази роля е влизала Галена, Емилия и Андреа. В основната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев- Куката, Калин Врачански. В рекламите на анасоновата напитка са били и цялостен куп известни модели, плеймейтки, риалити звезди и актриси. Фолкпевицата Галена даже има ария със слогана на марката „ Страст на кристали “ и дует с Андреа – „ Блясък на кристали “.

Кадрите към новото видео са снимани по родното Черноморие в едни от първите топли летни дни. Локацията е определена и готова особено за задачите на двудневните фотоси. Екипът работил по цялостната организация и снимането е от над 50 души.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР