Вероятно мнозина мъже биха искали да са на мястото на

...
Вероятно мнозина мъже биха искали да са на мястото на
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж предложил брак на жена №5 с пръстен по куриер

Вероятно мнозина мъже биха желали да са на мястото на Никълъс Кейдж. А една от главните аргументи е брачната половинка му Рико Шибата, петата подред, която е с 30 години по-млада от него.

Първата световна поява на 57-годишната звезда от " Цар на войната " и 27-годишната Шибата беше на премиерата на кино лентата му " Pig ". Тогава той беше извънредно сбит в изявленията си по отношение на брака им.

Преди броени дни обаче двамата направиха втория си дебют, този път върху корицата на последния брой на списание " Flaunt ". В изявлението за изданието Никълъс Кейдж се отпуска и споделя забавни обстоятелства от фамилния си живот, за наслада на многочислените фенове и на нас.

Кейдж твърди, че се е срещнал с обичаната си посредством общи другари, до момента в който снимал кино лентата " Prisoners of the Ghostland " в Япония.
свързани новини13959на 25.09.2021
След края на фотосите Никълъс се връща в Щатите, само че стартира пандемията. Заради локдауна той и Рико не се виждат цели шест месеца. Един ден Кейдж просто я пита по телефона, като употребява опцията за видео диалози FaceTime, дали желае да се ожени за него и тя приема. Любимият й цвят е черният, по тази причина й подарява пръстен с черен елмаз, който й изпраща по FedEx.

По-късно от Entertainment Tonight оповестяват, че сватбената гала е била скромна, ловко комбиниране както от католическите, по този начин и шинтоистките обичаи. Младоженецът пък прецизира, че фотографът на събитието е бил инструктиран да не демонстрира Рико Шибата в общоприетата светлина за " скромната, покорна и декоративна азиатска жена ". Защото както самият Никълъс Кейдж споделя, брачната половинка му " не е негова слугиня ", написа " Лайфстаил.бг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР