Дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, не ще да чуе

...
Дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, не ще да чуе
Коментари Харесай

СЕМЕЙНИ ИНТРИГИ: Сузанита не ще да чуе да баща си Орхан Мурад - ето какво ги смрази

Дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, не ще да чуе за популярния си баща. Едно от последните ѝ решения е да емигрира във Финландия. Според близки до крайното решение се е стигнало малко след развода на 55-годишния реализатор и към този момент някогашната му брачна половинка Шенай.

Според " Флагман " в скандинавската страна звездната наследнициа ще замине дружно с гаджето си Марко Славов - играч по мятане на копие.

Сузанита няма дом - това се случи откакто Орхан и Шенай се разделиха и оповестиха първокласното си жилище в Пловдив за обмен. За страдание те още не са осъществили договорката. Сузи не пожела да дели един покрив с татко си, по тази причина заживя с гаджето си.

От друга страна майка ѝ върна българското си име Вероника Кузева. В момента работи в италиански ресторант и е загърбила изцяло тогавашната си работа на певица или управител. В тази сфера я води точно Мурад, с който работиха взаимно дълги години.
свързани новини9733на 07.03.2022
Сега за участиятя на изпълнителя се грижи новата му другарка Камелия Добрева, за която наскоро сподели: " Това създание не може да стъпи на дребния пръст на майка ми, а и спрете да се бъркат в персоналния живот и детайлности, които не би трябвало да ви засягат ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР