Денди е бил и многократно в миналото. Това признава бившата

...
Денди е бил и многократно в миналото. Това признава бившата
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Денди извади мрачни тайни от миналото му: Много пъти е бил нападан и със счупен нос

Денди е бил и неведнъж в предишното. Това признава някогашната брачна половинка на убития публицист Юлия Минева.

Експоловинката на Денди споделя, че съгласно очевидец на досъдебно произвеждане, писателят е бил открит в безпомощно положение, с кръв по главата, паднал на земята в градинката на столичната черква " Свети Георги ", близо до квартирата си.

Този очевидец е бил разпитан от дознателя Григоров, самата Юлия също е дала показания.

" Нямаше какво изключително да кажа, тъй като с Любо не се бяхме се виждали от 10 години, откакто се разделихме през 2012 година. Не сме се срещали. Не си говорихме ", прецизира Юлия Минева.
свързани новини9268на 31.03.2022
Оказва се, че някогашната брачна половинка на Денди е пазила през годините доста секрети от взаимния им живот.

Тя споделя, че доста пъти някогашният й мъж е бил с разрушен нос и съседите й казвали, че бил нападан. И тя си спомня, че един път до момента в който се разхождали из София, от джип слезли млади мъже, които се доближили до Денди и го засипали с обиди.

" Един път бях в " Пирогов " в много тежко положение. След последния спор, в който той ме заключи, взе ми телефона, напусна дома ни и повече не съм се виждала с Денди ", споделя Минева пред столичен всекидневник.

По думите й двамата с него доста по-лесно и заедно изкарали първите години на брака си, само че когато тя почнала да печели устойчиво и да дава цялата заплата на Денди, с цел да може той единствено да написа книгите си, съгласие посред им започвало да се топи бързо и най-после връзките им се оказали изчерпани.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР