Тв звездата Ани Салич най-после вдигна завесата над личния си

...
Тв звездата Ани Салич най-после вдигна завесата над личния си
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК: Сотир Цацаров заживя с Ани Салич, двамата се носят на крилете на любовта

Тв звездата Ани Салич най-сетне подвигна завесата над персоналния си живот и изрично призна, че има нов мъж до себе си.

Откровението новинарката направи в своя фейсбук профил, където в полето за фамилен статус вписа „ във връзка “ . 53-годишната журналистка явно е разкрила любовта наново и връзките с индивида до нея са минали в сериозен стадий, щом за пръв път си разрешава да разкрие интимни детайлности в любовен проект след развода ѝ с бащата на децата ѝ Бранко Салич.

По гореща информация на ПИК новата обич на тв звездата е някогашният основен прокурор Сотир Цацаров, който след отдръпването си от КПКОНПИ оглави отдел във Върховна касационна прокуратура. Двамата живеят от няколко месеца на фамилни начала и се носят на крилете на романса.
свързани новини180406на 25.02.2022
Връзката им към този момент е повече от дискретна, като никой от двамата не се е решил да я официализира обществено. И въпреки всичко най-близките им другари, както и сътрудниците на Салич от Нова телевизия се радват на процъфтяващите им усеща. Вече са ги оповестили за " световна двойка на годината ".

Ани е горда майка на две деца от предходния си брак с продуцента Бранко Салич, с който се разделиха пред 5 години. Синът им Лазар приключи в Холандия и се занимава с компютри, като бил същински хакерски талант. Дъщеря им Хана пък е цялостна отличничка в столичната Първа езикова гимназия.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР