В ада са ти запазили място!. Това гласят част от

...
В ада са ти запазили място!. Това гласят част от
Коментари Харесай

Валят заплахи срещу племенницата на Денди

" В пъкъла са ти запазили място! ". Това гласят част от заканите, които племенницата на Денди - Анна получава.

Докато бохемът към момента бере душа в УМБАЛ " Св. Анна ", роднините му са цел на съществени и даже смъртни закани в обществените мрежи. Повод за тях е желанието им да открият освен кучето си Хининус, само че и какво се е случило във съдбовната нощ с Денди.

" Не е правилно, че Хини е открит. Лъжат, с цел да спрат хората да го търсят. Заплашват ме непрестанно ", споделя Анна пред столичен всекидневник.

" Срам нямаш да тормозиш колегата в живота на Денди, до момента в който той е в кома. Паплач мизерна! В пъкъла са ти запазили място ", гласят дребна част от жестоките обиди и закани, които момичето получава всекидневно от подправени профили в обществените мрежи.
свързани новини8186на 22.02.2022
По думите на фамилията на писателя, който беше свиреп пребит, другари на Кристофър Кем крият него и домашния любим. Ежедневни закани и тормоз от приятели на безследно изчезналия Кристофър, за който се твърди, че в действителност е Камелия, получават околните на Денди. Каква е повода за това по този начин и не излиза наяве.

Тече следствие и се работи по всички вероятни версии. Никой не дава никаква информация на фамилията на Денди. След втората интервенция пулсът и кръвното на Любомир Милчев Денди е устойчиво, само че той продължава да е в кома. Състоянието му е извънредно изменчиво съгласно информацията от роднините.

" Нищо съответно не споделят, с цел да не дават напразни очаквания. Лекарят, който го оперира, е извънреден експерт ", споделя Анна.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР