Уил Смит подаде оставка от органа, който връчва Оскарите, пет

...
Уил Смит подаде оставка от органа, който връчва Оскарите, пет
Коментари Харесай

Уил Смит напуска Филмовата академия на САЩ заради шамара на Крис Рок

Уил Смит подаде оставка от органа, който връчва Оскарите, пет дни откакто удари пестник на комика Крис Рок по време на церемонията за връчване на премиите, написа Би Бо Си.

" Действията ми по време на връчването на 94-ите награди " Оскар " бяха шокиращи, мъчителни и непростими ", се споделя в изказването му.

„ Списъкът с тези, които съм наранил, е дълъг и включва Крис, неговото семейство, доста от моите скъпи другари и близки, всички присъстващи в залата, както и международната аудитория, която е гледала церемонията вкъщи “, сподели Смит.

" Предадох доверието на Академията. Лиших други номинирани и спечелили от опцията да честват и да бъдат прославени поради изключителната си работа. Сърцето ми е съкрушено. "
свързани новини15532на 28.03.202214389на 28.03.2022
Присъстващите на церемонията в Dolby Theatre гледаха шокирани по какъв начин Смит се качва на сцената и удря Рок по лицето, откакто комиксът се пошегува с болната му брачна половинка. Джада Пинкет Смит има плешивост - положение, което води до косопад.

След шамара Смит се върна на мястото си и продължи да крещи нецензурни думи против Рок. Комикът пък получи поддръжката на публиката за това, че е запазил самообладание след шамара.

Половин час след шамара Смит бе почетен с Оскар за най-хубав артист за ролята си в спортния биографичен филм " Крал Ричард ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР