Тя притежава дългогодишен управленски опит. При това богат и наситен

...
Тя притежава дългогодишен управленски опит. При това богат и наситен
Коментари Харесай

Алена Георгиева: Кухнята е най-важното място за българското семейство

Тя има дълготраен управнически опит. При това богат и кондензиран с триумфи. Работила е за мултинационални компании в разнообразни сфери. Завършва Националната гимназия за антични езици и култури в София, само че пътят ѝ я води в света на бизнеса.

Снимка: Алена Георгиева, персонален списък

Следва маркетинг и мениджмънт в Атина и интернационалните бизнес връзки у нас. Владее най-малко седем езика, учи непрекъснато и обича да предизвика себе си, като развива марки на вътрешния и интернационален пазар. Казва, че колкото и да търси, нещата постоянно я намират сами. Намира я и Тека България – компанията, на която през днешния ден тя е общоприет шеф.

 Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира  Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира

В „ Жените на България “ описваме историята на Алена Георгиева.

„ Винаги съм желала да стана археолог, само че не щеш ли ме виждате в бизнес занятие. Нещата се случиха естествено. 90-те години бяха сложни у нас, само че тогава получих опция да последвам в Атинския университет по стопанска система “, споделя тя.

 Алена Георгиева Снимка: Алена Георгиева, персонален списък

Алена не изследва предишното през днешния ден, само че основава история в бизнеса.

„ Отново дълбая, само че на пазара, с цел да разпростра капацитета на компанията, в която съм “, споделя тя.

Затова и кариерата ѝ минава на правилото „ in & out ”, както го дефинира – работи в България, след което излиза на открито, само че се връща още веднъж. Прибира се по време на пандемията от COVID-19 и макар несигурността в стопанската система и промишленостите, тя приема предизвикването да развива Тека България.

Снимка: Алена Георгиева, персонален списък

„ Компанията се показва чудесно у нас, по тази причина и отговорността за мен беше по-голяма, а точно какво да дам от себе си на бизнес, който към този момент е различим, само че и издирван от клиентите “, Алена.

За пътя ѝ към най-високата позиция в " Катаржина Естейт " описваме в поредицата " Жените на България "

Тека е по-нишова компания с имидж на водеща в бранша за домакинска техника и съоръжение. Тя непрестанно задава „ дребни революции “ в кухнята, като създава и патентова някои от най-често употребяваните уреди през днешния ден.

„ Кухнята е център на ползи на всяко българско семейство – подобен е районът, в който живеем, само че това слага пред компанията ни благоприятни условия за развиване “, споделя Алена, която има вяра, че триумфът е композиция от обичаи, само че и блян към новото, авантюристичното и авангардното.

На това залагат и в Тека, защото времето ни за домашен занимания е все по-ограничено. Неслучайно многофункционлните смарт уреди, които можем да направляваме през мобилни приложения, са все по-популярни.

Снимка: Алена Георгиева, персонален списък

„ Домакинствата у нас намират салдото сред цена и качество. Предпочитат да влагат в по-скъп, само че по-ефективен апарат. Важен детайл е и дизайнът, който би трябвало да дава отговор на цялостната визия на кухнята “, разяснява Алена.

В „ Жените на България “ Джейн Димитрова споделя за какво основава първата цифрова платформа у нас за избавяне на храна

Тека България е като дребен перпетуум-мобиле – постоянно нещо се случва, безапелационна е директорката на компанията. Затова и провокациите от време на време са повече, само че пък тя ги прегръща с възторг.

Снимка: Алена Георгиева, персонален списък

Алена е любопитна за новите неща и професионалният ѝ път е доказателство за това. По време на пандемията даже се записва на курс по медиация, водена от убеждението си, че проблемите могат да бъдат решени в зародиш и не е нужно да се стига до разногласия.

Няма нерешими проблеми е мисълта, която я води всеки ден както в професионален, по този начин и в персонален проект. Това е главно качество и на положителния водач. Алена несъмнено е подобен.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР