Вероника, която заряза пеенето в най-силните си години на сцената

...
Вероника, която заряза пеенето в най-силните си години на сцената
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Чалга звезда от близкото минало заразя пеенето и започна бизнес с гофрети!

Вероника, която заряза пеенето в най-силните си години на сцената през днешния ден е същинска бизнес дама. Освен с мода и хубост хубавицата сполучливо се оправя и с… гофретите!

Чалга певицата е подхванала трети бизнес , откакто създаде своя фешън марка, а през 2017-а отвори първокласно студио за хубост в Бургас. Преди дни, още веднъж в Бургас, порти е отворила  уютна кафе-сладкарница за гофрети, рапортува приближен човек на HotArena.

Екс певицата е задръстила профила си в инстаграм със фотоси от новото си заведение, което е основано с доста усет и жанр, излиза наяве от фрагментите. В същото време завистливи колежки от сектора подмятат, че пеенето в никакъв случай не се е отдавало на Вероника, по тази причина й пожелават триумф с гофретите.

Преди много години Вероника слезе от музикалната сцена, като злите езици говореха, че брачният партньор й Димитър й е забранил да върви по участия. Според слуховете брачният партньор на звездата бил от свитата на Митьо Очите и имал страховита известност в Бургас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР