Андреа Банда няма да се откаже от телевизията, дори след

...
Андреа Банда няма да се откаже от телевизията, дори след
Коментари Харесай

Няма отърване! Натирената от БНТ Банда Банда готви ново предаване

Андреа Банда няма да се откаже от малкия екран, даже откакто обра много рецензии като водещ на „ Вечерното шоу ” на Българска национална телевизия. Бившата панелистка на Гала наперено разгласи, че регистрира най-вече позитиви от пребиваването си в Българска национална телевизия и дори се е въодушевила да покорява нови върхове.

Още, когато приела да стане водещ на „ Вечерното шоу ”, младата дама била наясно, това не е нейното предаване. Андреа Банда имала по-различни показа за това по какъв начин би трябвало да наподобява мечтаното й шоу. До тях се доближавало повече това на американеца Джими Фалън, само че не се очертавало да има такова в родния тв ефир. Затова брюнетката, която преди време водеше графа в предаването „ На кафе ” по Нова тв, мислела да не приема поканата от Българска национална телевизия. Освен това нямала да има надзор над фактори и решения. В последна сметка Андреа приела да е водещ на „ Вечерното шоу ” на Българска национална телевизия за съответен интервал. Т.е. не е уволнена от медията. Сега, когато приключението завърши, Андреа Банда регистрира, че работата й в предаването била доста потребна. Иначе по никакъв начин не била елементарно. Даже постоянно било изтощително, тъй като се снимали по три епизода дневно, като във всеки постоянно имало по няколко госта. Последно от Българска национална телевизия желали да снимат 4 епизода на предаването в един ден, с цел да спестят пари, само че Андреа отказала.

Все отново тя се разделила удовлетворена с медията. Сдобила се с скъп опит, до момента в който била водещ на „ Вечерното шоу ”, а и с много контакти. Изяснила си още по-добре какво желае да прави и какво – не. Затова в този момент се е втурнала към идващия си план, който е лично шоу в интернет. Към момента събира екип, тъй че не е ясно дали ще стигне до осъществяване на концепцията си в близката година. Андреа обаче е сигурна, че таман това е планът за нея и към този момент има ясна визия за всеки подробност от него. Инфлуенсърката в никакъв случай не е криела, че се усеща най-добре в интернет, където е и има повече независимост на деяние. И изявите й в мрежата събират по-малко критици, в сравнение с тези й в тв ефир. Въпреки това, Андреа Банда не се е отказала от малкия екран. Въпрос на време е, младата да блесне отново на екран в ново амплоа. По опция на водеща, каквато постоянно е мечтала да бъде, само че да има свободата да показа своята визия за шоу.

Андреа Банда среща отрицателни мнения за себе си, още когато водеше графа в „ На кафе ” по Нова тв, и когато през 2022 година се причисли за първи път към екипа на Българска национална телевизия. Тогава брюнетката се изявяваше в „ Трето полувреме ” с водещи Илиян Енев и Иво Бързаков и задачата й бе да намира, презентира и разяснява нашумели и забавни тематики към международното състезание по футбол, което се организираше в Катар. Тогава инфлуенсърката впечатли с марковите си тоалети и обувки. Някои от чифтовете, които сподели в ефир, евентуално са на стойност 2-3 заплати на по-голямата част от сътрудниците й в публичната телевизия.

Освен за лично тв шоу, Андреа Банда постоянно е мечтаела и да бъде актриса . Младата дама дори била призната в НАТФИЗ актьорско майсторство, само че се отказала, тъй като й пречело на увлечението по постановка. Освен това Андреа, която откакто приключила гимназия, учила във Англия, счита, че ще се размине с желанието си да е актриса. Нямало да се получи, тъй като у нас нямаме схващане за това, че някой може да се изявява на няколко професионални поприща. Така че Андреа Банда е загърбила фантазията си да играе във филм, само че пък не и тази да е на тв екран.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР