Петър Дочев изплащал жилищен кредит с помощта на квартиранти. Актьорът

...
Петър Дочев изплащал жилищен кредит с помощта на квартиранти. Актьорът
Коментари Харесай

Надрусани румънки се настанили в спалнята на Петър Дочев

Петър Дочев изплащал жилищен заем благодарение на квартиранти. Актьорът и тв водещ пускал две от трите спални в жилището си в уебсайт за краткосрочни наеми, с цел да покрива заема си. Наложило се, защото артистът, който води с Деси Стоянова предаването „ Преди обед ” по Би Ти Ви, закупил просторния си апартамент в много сложен миг – малко преди да остане без работа и пандемията да връхлети.

 

Тогава Петър бил кадър на Младежки спектакъл „ Николай Бинев ”, само че решил, че е най-добре да внесе смяна в професионалния си път. За неприятен шанс уцелил таман интервала, в който коронавирусът набирал скорост. Представите му, че бързо и елементарно ще си откри задължения, евентуално са се разминали мъчително с действителността. Актьорът бил в много комплицирана обстановка, защото с изключение на да се устоя, се нуждаел от средства и да покрива внушителния заем, който изтеглил за четиристайния си апартамент. Дочев въобще не се шашнал, нито депресирал или отчаял. Даже не се тормозил. Актьорът приел обстановката като предизвикателство – такива постоянно посрещал самоуверено, даже приветствал в живота си. Затова даже, когато нямал сигурни приходи и изясненост какво ще прави, той си разрешавал да отхвърля задължения, които не му допадали. Нагласата, че ще се оправи, евентуално е помогнала, тъй като Петър Дочев в действителност бързо намерил метод да обезпечи нужния си месечен бюджет.

Присъединил се към известна платформа, в която притежатели на жилища отдават парцелите си или единствено стаи в тях чартърен за къс интервал, като в хотел. Скоро днешния тв водещ почнал да посреща квартиранти, които пренощували в двете свободни спални в жилището му. Освен че печелил добре и успявал да покрива разноските си, както и да изплаща заема си, артистът отчел и различен позитив, а точно запознанаството си с хора от разнообразни краища на света. Много от тези срещи били много цветни и запаметяващи се, а с други пък се прераснали в другарства, които не престават и през днешния ден. Петър Дочев имал посетители от Япония, Холандия, Индия, Исландия, Сингапур, Румъния и други страни. Отдавал спалните в жилището си чартърен в продължение на 2-3 години, с помощта на което напреднал с изплащането на заема си.

Тъкмо поради положителната рентабилност на начинанието си и обогатяването на житейския си опит около запознанството си с разнообразни хора и тяхната просвета, Петър Дочев се връща с трогване към този интервал. В него не липсвали обаче и спешни обстановки. Веднъж артистът имал двама афганистанци за квартиранти, които трябвало да пренощуват в жилището му преди да продължат пътуването си. Когато се прибрал вечерта, младият наемодател ги заварил с дама. Веднага заподозрял, че е продажница. Оказал се прав. Петър я подканил да си върви, след което провел кардинален диалог с афганистанските си посетители за разпоредбите.

При друго свое прибиране вечер пък, след актьорски задължения, водещият бил посрещнат от оглушутелна музика и линии кокаин на холната маса. Купонът бил организиран от две дами от Румъния, които в това време се настанили в една от спалните в жилището му. Петър Дочев прекъснал празненството без кавги. В последвалия диалог с тях, той бил впечатлен от една от дамите и по-точно от артистичността й. Споделил й го, а месеци по-късно, когато Дочев към този момент бил водещ на „ Преди обед ” по Би Ти Ви, получил смс, в който въпросната дама му благодарила. Замислила се върху преценката му, че е родена актриса и в следствие се преквалифицирала и към този момент има първа роля в театър.

Освен с отдаване чартърен на спални от жилището си, Петър Дочев закърпвал бюджета си и с вложения в акции. Актьорът от много време се интересува от финанси и опциите за онлайн търговия. Не е на високо професионално равнище, по-скоро му е занимание, което се оказва приемливо доходоносно. Петър Дочев не подхваща огромни финансови опасности. Инвестира дълготрайно, като в множеството случаи се съветва с другари, които са експерти в сферата

 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР