Макар да е позабравена от медиите, 57-годишната изпълнителка се къса

...
Макар да е позабравена от медиите, 57-годишната изпълнителка се къса
Коментари Харесай

ВИДЕО Малина си тръгна с хиляди евро от сватба в Париж

Макар да е позабравена от медиите, 57-годишната изпълнителка се къса от участия

 

Малина несъмнено задмина конкуренцията по бакшиши за април, освен това единствено с едно присъединяване. Хитовата изпълнителка си потегли с хиляди евро от женитба в Париж, на която се раздаде и с песни, и с танци.

От клипчето, което Малина показа в обществената мрежа, се вижда по какъв начин банкнотите едвам се побират в ръцете й. Вероятно в бързината, с която са й били подавани, певицата не е съумяла да ги подреди в пачка и по тази причина във видеото ги държи разбъркани и стърчащи, като че се е пробвала да си направи ветрило с тях. Малина не изпусна нито една банкнота, до момента в който се кълчеше в гневния темп до младоженците и гигантската сватбена торта. Не стана ясно кои са домакините, само че пък певицата се похвали, че се е засягла със сръбския си сътрудник Люба Аличич.

Малина несъмнено впечатли сватбарите и с визия. Певицата ще чества 57-мия си рожден ден на 7 юни, а не отстъпва по нищо на по-младите си колежки в сектора. Малина се завърна на музикалната сцена след дълга пауза с парчето „ С оркестър разсъни ме ”, в което присъединяване взима и Софи Маринова. Оказва се, че макар че не е измежду най-лансираните в медиите реализатори, тя има много участия – най-малко по 3 седмично, и си потегля с много съществени бакшиши. „ Сигурно си докарва по 60-70 хиляди лв. на месец ”, одумват я колежките й.

 
                             
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР