БАНСКА БИСТРИЦА, Словакия (АП) — Словашкият премиер-популист Роберт Фицо остава

...
БАНСКА БИСТРИЦА, Словакия (АП) — Словашкият премиер-популист Роберт Фицо остава
Коментари Харесай

Състоянието на словашкия премиер остава тежко, но прогнозата е положителна след опит за убийство

БАНСКА БИСТРИЦА, Словакия (АП) — Словашкият премиер-популист Роберт Фицо остава в тежко положение в неделя, само че четири дни по-късно му е дадена позитивна прогноза той беше прострелян няколко пъти при опит за ликвидиране, който раздруса надълбоко поляризираната нация на Европейския съюз, сподели министърът на защитата.

„ Най-лошото от това, от което се страхувахме, отмина, най-малко за момента. Но положението му остава тежко “, сподели Робърт Калинак пред кореспонденти пред болничното заведение, където Фицо се лекува. Състоянието му е устойчиво с позитивна прогноза.

Калинак добави, че болничното заведение, лекуваща словашкия водач в Банска Бистрица, някогашен въгледобивен град с 16 000 поданици, ситуиран на 29 километра (17 мили) от мястото, където Фицо беше атакуван, ще продължи да разгласява актуализации за здравословното му положение.

Милан Урбани, заместник-директор на болничното заведение, сподели пред кореспонденти, че „ Въз основа на утринната консултация на лекарите можем да заключим, че пациентът сега е отвън жив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР