Вече и за 61 км/ч, внимавайте!, предупреждава пловдивчанин в мрежата.В

...
Вече и за 61 км/ч, внимавайте!, предупреждава пловдивчанин в мрежата.В
Коментари Харесай

Шофьор се изуми от наложена му глоба за скорост в Пловдив СНИМКА

" Вече и за 61 км/ч, внимавайте! ", предизвестява пловдивчанин в мрежата.

В обществената мрежа Facebook Благомир Велчев е споделил фотография на електронен фиш за налагане на санкция за нарушаване, открито с автоматизирано техническо средство. От фиша излиза наяве, че през месец юли лидерът на пътно транспортно средство е засечен на пловдивски бул. да кара с 61 км/ч при позволена стойност на скоростта - 50 км/ч.

Недоволен от наложената му санкция в размер на 50 лева - водачът насочи предизвестие към останалите водачи да внимават.

Публикацията на Велчев провокира редица мнения. Нарушението си е нарушаване, безапелационни са огромна част от потребителите на Facebook. 

" Както и да го гледаш - карал си със 64 км при ограничаване 50 км, което си е 25% над позволената скорост. И си тръгнал да ни се жалваш тук. Има си ограничавания, те са за това - да се съблюдават. Като не ги спазваш си плащаш ", написа Минко Христов.

" А през комунизма в града се караше с 60! За този бул. 50 си е напряко тъга! Проблемът не е скоростта, а малоумниците зад кормилото! Защото ловим такива случаи, а по нощите ни трепят дрогирани с подкрепи от всевъзможни служби! ", счита Васил Димитров.

Според създателя на обявата е социална загадка, че камерите за следене на скоростта не са никаква предварителна защита, а са капанчета за пълнене на бюджета. 

" На мястото, където се слага въпросната камера, всеки кара с 50 km/h и 10 метра по-късно към този момент е с 80, като се оглежда, дали не са поставили високата тринога на метан станцията, на слизане от надлеза. След светофара към този момент газ и като наближат " Екото " се оглеждат за друга камери и в случай че няма, газ до митницата и така… Редовно минавам по " Кукленско " и ми е доста смешно за този феномен ", отбелязва още Благорим Велчев.

А какво е Вашето мнение по въпроса?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР