Майка на малко момче е гневна след инцидент с детето

...
Майка на малко момче е гневна след инцидент с детето
Коментари Харесай

Това е моето дете! За пореден път бито в училище пред очите на учители СНИМКА

Майка на малко момче е гневна след случай с детето ѝ. Жената твърди, че синът ѝ за следващ път, е станал обект на експанзия. Случката е от град Варна. Детето е с нанесени удари в региона на лицето. Силвия Емилова показа за случилото се в мрежата и се закани, че няма да остави нещата. Тя изяснява, че действието се е разиграло в учебен двор. Коментира, че пострадванията са в резултат на удар с крайник от момиче.

Ето какво написа тя:

" Това е моето дете. Дете, чийто живот съм дала и бих дала моят личен живот!!! Борила съм се със зъби и нокти за неговото здраве! Защо? За да си дойда от Турция и да видя това ли? Това, което друго дете му го е предизвикало! Не къде да е, а в ДВОРА НА УЧИЛИЩЕ ОУ " К. АРАБАДЖИЕВ " гр. Варна! В ДВОР НА УЧИЛИЩЕ! ПРЕД ОЧИТЕ НА УЧИТЕЛИ!

За една година това е следващият " трагичен случай " към детето ми. След голям брой тъжби в инспектората, с голям брой срещи с шеф, с доста диалози, това последва още веднъж! То не беше пукната глава, то не беше пукнато чело, то не беше счупена ръка, а в този момент и това! Какво още би трябвало да се случи, с цел да се обърне внимание? Аз знам! И няма да оставя нещата по този начин! Господ да им е на помощ!!! Не знаят чие дете допират! Не знаят какъв брой ще им коства това! Но аз знам! И знам за какво съм си дала и живота за него!!! Обещавам! Ще гръмна медии, малките екрани,ще изготвя медецинско, ще осведомявам институции и управляващи, детска педагогическа стая и в случай че Господ прости, то аз НЕ! ТОВА ДЕТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА! “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР