Възвърналият световните си титли Антъни Джошуа за пореден път намекна,

...
Възвърналият световните си титли Антъни Джошуа за пореден път намекна,
Коментари Харесай

Джошуа май пак отсвири Кобрата

Възвърналият международните си трофеи Антъни Джошуа за следващ път загатна, че може да пренебрегне опцията за осъществяване на мач против Кубрат Пулев, твърди gol.

Британецът и сътрудникът му Еди Хърн настойчиво се стремят да избягат от мач с Кобрата, който съгласно тях не е задоволително атрактивен за огромните спонсори. Пулев обаче е наложителен кандидат на IBF и Джошуа би трябвало да се бие с българина или да ованканти шампионския пояс на тази федерация.

След успеха си над Анди Руис в Саудитска Арабия, при която Ей Джей си върна шампионските трофеи, британецът е задължен да организира мачове с Кобрата и Александър Усик, който пък е кандидат за пояса на WBO. От екипа на Джошуа протакат, прехвърляйки топката на IBF и WBO, които да дефинират кой от техните боксьори пръв да излезе против първенеца.

" Не ми харесва вид с опразване на купа, тъй като е доста мъчно да събереш всички тези пояси, а аз ги държа толкоз доста години. Да ги освободя поради боксовите политики би било досадно, само че някои неща са отвън моя надзор. Ако изгубя една купа, знам, че ще си я върна ", съобщи 30-годишният Джошуа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР