Възраждане призовава правителството да затвори границите на страната ни за

...
Възраждане призовава правителството да затвори границите на страната ни за
Коментари Харесай

Възраждане иска затваряне на границите. За кого?

" Възраждане " приканва държавното управление да затвори границите на страната ни за идващи от страни, които са с нараснала заболеваемост от COVID-19, оповестиха от пресцентъра на партията.

" Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-много тези, които са постигнали 85 % имунизирано население, постанова държавното управление да предприеме незабавни дейности, с цел да опази живота и здравето на българските жители и да предотврати разпространяването на болест на територията на Република България ", се показва в известието.

От " Възраждане " желаят затварянето на границите на България за жителите на страни, които " с изключение на превърнати в свръх имунизирани концлагери се трансформират и в ковидни гета на Европа ". Сред тях се визират Франция и Нидерландия. Настоява се още Министерството на здравеопазването да изготви протокол, който разрешава на българските жители, които са емигрирали в тези страни или пътуват по персонални или професионални каузи, да се завърнат в България.

Според " Възраждане " е явна връзката сред големия растеж на заболеваемостта и близо деветдесетпроцентовия дял на имунизирано население в страни като Франция и Нидерландия.

" Възраждане " изрично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в рамките на страната ни, по този начин и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, с цел да се спасят, е първостепенна задача на всяко ръководство. Във връзка с това държавното управление на Кирил Петков, което все още ръководи страната, е належащо да затвори границите на България, която по настояще е с ниски равнища на имунизация и ниски равнища на заболеваемост. Както се вижда в страната ни броят на новите случай понижава с всеки минал ден за разлика от страните с висока имунизация, които са всекидневно превръщани в ковидни гета ", се показва в известието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР