Вътрешният министър Младен Маринов отказва да отговаря на откритите въпросите

...
Вътрешният министър Младен Маринов отказва да отговаря на откритите въпросите
Коментари Харесай

Младен Маринов мълчи за патрулката пред Осемте джуджета

Вътрешният министър Младен Маринов отхвърля да дава отговор на откритите въпросите към следствието по " Осемте джуджета ", в това число за какво има полицейска патрулка пред кръчмата, населявана от Петьо Петров – Петьо Еврото. Това заяви Антикорупционният фонд в сряда.

Неправителствената организация популяризира въпросите, заложени на министър преди няколко седмици.

" В продължение на минимум две години (от септември 2018 година) на ъгъла на улиците “Шандор Петьофи” и “Цар Асен” в София пази патрулна кола. Каква е повода за тези охранителни дейности?

В част от кореспонденцията на забъркани лица в юридическия спор към групата компании “Изамет” се загатват диалози с министри във връзка на дейности на охранителна компания, а такава активност е под контрол на Министерство на вътрешните работи. Отправяни ли са към вас въпроси и молби по въпроса за физическата защита на заводите на групата компания “Изамет” в София и Дупница за интервенция в тази ситуация?

Имате ли коментар на едно изказванията на забъркани в абсурда Ваш брат работи и прави охранителна активност за някогашния началник на столичното разследване, в този момент юрист, Петьо Петров? "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР