Васил Иванов намерил цаката на столични задръствания, видя HotArena. За

...
Васил Иванов намерил цаката на столични задръствания, видя HotArena. За
Коментари Харесай

Васил Иванов бяга от задръстванията с тротинетка

Васил Иванов намерил цаката на столични тапи, видя HotArena.

За да не губи време в трафика, проверяващият публицист на Нова към този момент се придвижва из София не с автомобил или публичен превоз, а с електрическа тротинетка. Компактното колело развива до 25 км в час и е доста комфортен транспорт за пиковите часове.

За градската си подвижност страшилището на корумпетата не разчита на отдаваните чартърен тротинетки, а на лично двуколесно возило. Модерното транспортно средство той купил с първата си заплата след завръщането си в Нова. „ Много ми е комфортно, тъй като мога да карам и по тротоарите ”, обяснявал Иванов на сътрудниците си в малкия екран.  

Онзи ден минискутерът закара Васил до столичната Агенция за приватизация и вложения. Разследващият измами и незаконни схеми кореспондент подпря колелото си на степенката му тъкмо пред входа на институцията, след което възпламени цигара и се зае да се привежда в опрятен тип. Той подвигна високо единия си крайник и в поза щъркел стартира да пристяга връзките на маратонката си. После направи същото упражнение и с другия си крак, а щом допуши фаса си, хлътна в постройката за делова среща, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР