Вашингтон и Канзас Сити осещъствиха първата голяма сделка в НФЛ

...
Вашингтон и Канзас Сити осещъствиха първата голяма сделка в НФЛ
Коментари Харесай

Вашингтон взеха Алекс Смит и му изсипаха $94 000 000

Вашингтон и Канзас Сити осещъствиха първата огромна договорка в НФЛ за 2018 година „ Червенокожите” взеха куотърбека Алекс Смит против правото на избор във втория кръг на драфта. Столичани ще дадат още селекции на „ вождовете”, само че какви тъкмо ще стане ясно в допълнение. Параметрите на договорката са конкретизирани, само че тя ще стане факт едвам на 6 март, когато стартира новата финансова година в Лигата.

Минути след прекосяването си във Вашингтон Смит, избор №1 в драфта пврез 2004 година, подписа четиригодишно удължение на контракта си против $94 000 000. Според слуховете $71 000 000 са обезпечени, което ще го направи най-скъпоплатеният куотърбек в историята на НФЛ.

Идването на Смит значи и че Вашингтон ще пуснат на пазара досегашния си титуляр Кърк Казънс. Продуктът на Мичиган стейт две следващи години подписваше едногодишен „ франчайз таг”, само че в този момент за първи път ще е свободен сътрудник и евентуално ще прибере пари сходни, в случай че не и повече, в съпоставяне със Смит. А Вашингтон ще приберат секелкция в третия кръг на драфта през 2019 година
Що се касае до Канзас Сити там бъдещето принадлежи на Патрик Махоумс. Новобранецът от Тексас тех направи един старт този сезон – в последната седмица против Денвър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР