Принцеса Беатрис и нейната сестра Юджини никога не са приемали

...
Принцеса Беатрис и нейната сестра Юджини никога не са приемали
Коментари Харесай

Беатрис и Юджини никога не са приемали скъп подарък от кралицата заради Сара Фъргюсън

Принцеса Беатрис и нейната сестра Юджини в никакъв случай не са приемали безценен подарък от починалата кралица - поради майка им Сара Фъргюсън.

Известно е, че кралица Елизабет II купува скъпи домове за членове на кралското семейство като дарове, както направи за Уилям и Хари за техните сватби. И това не бяха единствено висши фигури в фамилията, защото тя също купи дом за Беатрис и Юджини.

Още през 1997 година тя пръсна голяма сума за Birch Hall, имение в джорджиански жанр със седем спални в Съри, което тя даде на младите кралски особи - които по това време бяха на седем и девет години. Но Беатрис и Юджини по този начин и не се нанесоха и тя остана празна в продължение на две години.

Зашеметяващата къща разполага с тенис корт, плувен басейн и обособена къща с две спални на повърхност от пет акра, тъй че звучи по този начин би бил идеалният дом за принцесите и тяхната майка.

Но Сара отхвърли да се реалокира, като сподели, че не може да си разреши големите настоящи разноски и разноски за поддръжка, съоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР