Канадска сервитьорка, която беше разкъсана на парчета, след като се

...
Канадска сервитьорка, която беше разкъсана на парчета, след като се
Коментари Харесай

Възмутена сервитьорка казва на чужденците да се „захванат“ с културата на даване на бакшиши, след като получиха измама

Канадска сервитьорка, която беше раздрана на части, откакто се закле „ в никакъв случай повече да не обслужва австралийци “, отвърна, откакто изявленията й за бакшишите се оказаха противоположни.

Алексис Заря каза на вечерящите, посещаващи други страни, „ да се оправят “, след като разкри, че семейство австралийци са натрупали сметка от 200 канадски $ (около 250 щатски долара) и не са й оставили бакшиш за услугите й – нормална процедура в Съединени американски щати и Канада.

След като австралийците се нахвърлиха върху младата жена, потвърждавайки, че видеоклипът й е „ недодялан “ и акцентираха очевидните дефекти на канадската и американската просвета на предоставяне на бакшиши, Алексис отговори – и тя несъмнено не е удовлетворена, Ян.

„ Ако не получим бакшиш и не създадем пари, можем да се оправим с това, само че фактът е, че в случай че ядете там и натрупате голяма сметка и не дадете бакшиш, ние би трябвало да платим пари от нашите лични джобове и това е казусът “, сподели тя в ново видео.

След това тя отиде на държавни с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР