Съдията, наблюдаващ федералния процес на Хънтър Байдън по обвиненията в

...
Съдията, наблюдаващ федералния процес на Хънтър Байдън по обвиненията в
Коментари Харесай

Предстоящият процес срещу Хънтър Байдън за огнестрелно оръжие затъна в разногласия относно доказателствата

Съдията, наблюдаващ федералния развой на Хънтър Байдън по обвиняванията в огнестрелни оръжия, се съгласи в петък да блокира прокурорите да описват на правосъдните заседатели за някои други нелицеприятни епизоди от персоналния му живот, само че остави вратата отворена за позволявайки им да влязат, в случай че синът на президента свидетелства.

Не е ясно дали той ще застане на позиция по време на процеса, който може да продължи до две седмици по време на акцията за преизбиране на татко му и евентуално включва остри различия по отношение на доказателства.

Синът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън е упрекнат в неистина по отношение на използването на опиати през октомври 2018 година във формуляр за закупуване на револвер, който е държал към 11 дни в Делауеър. Процесът би трябвало да стартира на 3 юни и може да продължи до две седмици, защото акцията за преизбиране на татко му се развива.

Хънтър Байдън призна, че е бил привързан към крек кокаина през този интервал, само че юристите му споделиха, че не е нарушил закона и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР