Главният изпълнителен директор и съосновател на Blackstone Стивън Шварцман разкри

...
Главният изпълнителен директор и съосновател на Blackstone Стивън Шварцман разкри
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на милиардер Шварцман променя курса и подкрепя Тръмп, цитирайки нарастващия антисемитизъм като основен проблем

Главният изпълнителен шеф и съосновател на Blackstone Стивън Шварцман разкри в петък, че ще поддържа някогашния президент Доналд Тръмп през 2024 година, откакто преди този момент се дистанцира себе си от Тръмп, водещ до първичните избори на Републиканската партия.

„ Споделям загрижеността на множеството американци, че нашата икономическа, имиграционна и външна политика водят страната в неверна посока “, сподели Шварцман пред Fox News Digital в изказване, което беше обявено за първи път от Axios в петък.

„ Поради тези аргументи възнамерявам да гласоподавам за смяна и да поддържа Доналд Тръмп за президент. Освен това ще поддържа републиканските претенденти за Сената и други републиканци нагоре и надолу. “

Шварцман, който за малко беше ръководител на Стратегическия и политически конгрес на Тръмп, добави, че „ трагичното повишаване на антисемитизма ме накара да се съсредоточа върху следствията от идните избори с по-голяма неотложност. "

Главен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР