Emmerdale излъчи мъчителен обрат в петък вечерта, когато Бел Дингъл

...
Emmerdale излъчи мъчителен обрат в петък вечерта, когато Бел Дингъл
Коментари Харесай

ITV Emmerdale Падането на Том „наближава“ след забележка на Лидия на фона на опустошителното излизане от Belle

Emmerdale излъчи непосилен поврат в петък вечерта, когато Бел Дингъл напусна селото, с цел да отиде в център за оценка на рецесията с психологичното здраве измежду тъмен Том Кинг сюжетна линия.

Сапунката на ITV се занимава с сюжетна линия за насилствен надзор с героите и почитателите са видели по какъв начин Том изолира и манипулира своята партньорка Бел. Тъй като неговото подло държание се утежни в последно време и той я сложи под наблюдаване, последните епизоди взеха още по-сърцераздирателен поврат, защото Том стана нечовечен.

В епизода от четвъртък, Том, който се престори, че получава помощ по-рано тази седмица, само че в действителност сподели лекар Лиъм Кавана, че Бел има проблем, прибягва до нови обезверени ограничения. По време на вноската беше годишнината от гибелта на майката на Бел Лиза Дингъл. Том обаче отхвърли да признае деня и вместо да пусне Бел на фамилен пикник, с цел да означи годишнината, той я манипулира да чака вкъщи за колет, като твърди, че ще бъде доставен в 13:00 часа.

Тогава Том се насочи към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР