Въпреки неотдавнашната експанзия САЩ, като най-голямата икономика в света, не

...
Въпреки неотдавнашната експанзия САЩ, като най-голямата икономика в света, не
Коментари Харесай

БРИКС: Как САЩ може да противодейства на съюза

Въпреки неотдавнашната агресия Съединени американски щати, като най-голямата стопанска система в света, не са подхванали основни ограничения за противопоставяне на въздействието на БРИКС.

Предизвикателството към господството на зелените пари се дължи на потреблението от страна на БРИКС на локални валути за интернационалните търговски разплащания.

В тази публикация ще бъдат обрисувани нужните стъпки, които Съединени американски щати биха могли да подхващат, с цел да осуетят упоритостите на БРИКС за световно владичество.

Съединени американски щати би трябвало да вкарат нови политики и да възприемат нюансиран метод при взаимоотношението си с всеки член. Като се имат поради вътрешните разделения в БРИКС, където всяка страна има самостоятелни желания, Съединени американски щати могат да употребяват тези разлики, с цел да приспособяват политиките си към съответните потребности.

Повишаването на равнището на дипломация и ангажираност може да насърчи по-тясното съдействие с Белия дом. Освен това Съединени американски щати би трябвало интензивно да се стремят към градивна дипломация с всеки член на БРИКС както групово, по този начин и самостоятелно. Това включва поддържане на постоянни разговори, присъединяване в договаряния и съдействие по въпроси от съвместен интерес, в това число търговия, смяна на климата, сигурност и световно ръководство.

Също по този начин придаването на самостоятелна значителност на множеството страни от БРИКС подкрепя Америка и $. Инициирането на нови търговски съглашения с американския $ като само средство за разплащане би могло да наруши напъните за световен напредък, изключително тези, водени от Китай и Русия.

Тъй като останалите членове се въздържат да изразят намерено нежеланието си да подписват покупко-продажби в щатски долари, Белият дом може да се възползва от тази обстановка, с цел да потисне упоритостите на Китай и Русия.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР